torstai 30. kesäkuuta 2011

Boost!

Tää kesä on jotenkin niin ihmeellistä aikaa. Rakastan tätä Suomen Suvea niin paljon, että oikeesti iltaisin en melkein malttais mennä edes nukkumaan kun tekis mieli ottaa vaan kesästä kaikki irti ihan kaksneljäseiska. Nukkumistakin kyllä rakastan, mutta tajuatte varmasti pointtini! Tuntuu, että kesällä energiaa on noin miljoonakertaisesti talveen verrattuna ja uusista asioista on niin paljon helpompi innostua. Toissailtana kun oltiin äitin kanssa lenkillä ja kello oli jotain kahdeksan pintaan, niin sanoinkin et talvella samaan aikaan napottaisin varmaan jo saunatakki päällä tietokoneen edessä ja surkuttelisin sitä miten pimeetä ulkona on ja et kaikki on ihan tylsää. Kyllä se vaan on tää kesä, jolle miun sydän sykkii!

Tää kesä tuntuu vielä jotenkin ekstraihanalta, miusta tuntuu et elän ihan jossain flowssa :) Miulla on jotenkin niin huoleton olo ihan kaikesta, ja ehkä ekaa kertaa ikinä sen turmiollisen kesän 2007 jälkeen tunnen ihan tosissaan eläväni. En jaksa liiemmin miettiä sitä, että mitä huominen tuo tullessaan vaan luotan siihen, että kaikki kyllä menee omalla painollaan eteenpäin. En jaksa stressata vielä syksyn opinnoista, kyllä ne ajallaan selkeää. Haluan keskittyä enemmän elämästä nauttimiseen nyt kun ihan oikeesti osaan sen. Jotenkin niin mieletöntä kokea tällainen fiilis ekaa kertaa tyyliin viiteen vuoteen ja sen takia haluankin pitää siitä kiinni!

Vihersmoothiet, olkaa hyvät!

En halua kuulostaa miltään "ekohipiltä", mutta luulen et yksi tekijä tähän miun olotilaan on myös se, että oon tullut jotenkin paljon lähemmäs luontoa. Voisin kotona kuljeskella pitkin isoa pihamaatamme tai katsella kauniita järvimaisemia tuntikaupalla ja vain ihmetellä ja arvostaa sitä, minkälaisessa ympäristössä miulla on oikeus viettää aikaani. Ehkä tähän samaan juttuun kuuluu vähän myös entistä suurempi kiinnostus esimerkiksi villivihanneksia ja raakaruokaa kohtaan, enkä myöskään yhtään epäile niiden vaikuttavan tähän ihmeelliseen energiaboostiini :) Jonkun mielestä ehkä ihan höpöhöpöjuttuja, mutta itse kokeneena en yhtään ihmettele miksi yhä enemmän vannotaan just esimerkiksi raakaruokavalion nimeen. Toisaalta en koe tarvetta olla mikään "puhdas pulmunen" tämän asian suhteen: ihan yhtä lailla nautin vaikka kavereiden kanssa juhlimisesta ja baareissa käynnistä kuin aiemminkin. Myönnän myös olevani joissain asioissa todella turhamainen. Miun ei tarvii olla täydellinen, koska enhän vaadi sitä muiltakaan. Miun mielestä on tärkeintä, että löytää sen itselleen sopivan tien kulkea ja koen olevani jo aika lähellä sitä :)

Päivän sana on siis flow. Flow, josta nautin nyt ihan täysillä enkä käytä yhtään energiaani esimerkiksi siihen, että murehtisin jo ennakkoon jostain mahdollisesta tulevasta vastoinkäymisestä.

Ei kommentteja: