lauantai 2. heinäkuuta 2011

Ihana kesä!

Oi ihanuutta miten superkesäpäivä tänään on ollut! :) Jo aamulla heräsin niin tyytskärinä, kun tajusin ettei tarvii lähteä töihin ja ulkona paisto aurinko jo ihan täyttä terää. Veikkaan, että tuon parempaa herätystä ei näin heinäkuisena aamuna vois ollakaan?! Kun jaksoin nousta, niin vetäsin päälleni vain topin ja shortsit ja lähdin hakemaan lehteä. Meidän tienvarteen oli ilmestynyt metsämansikoita niin jäin sitten niitäkin popsimaan matkanvarrella. Tuli ihan lapsuuden kesät mieleen!

Aamupalan jälkeen vaihdoin kostyymini bikineihin ja raahasin patjan laiturille ja heittäydyin siihen. Taisin ottaa samalla pienet päikkäritkin, kun jossain vaiheessa havahduin siihen kun aurinko paistoi jo puun takaa ja olin kokonaan varjossa.

Kesäfiilis potenssiin sata kertaa ääretön!
 Seuraavana lähdettiin käymään Kesälahdella Muikkumarkkinoilla. Ei siellä kyllä ikinä mitään uutta oo, mutta se on vain jäänyt tavaksi, että joka kerta siellä tulee piipahdettua. No ei kyllä ollut kuitenkaan ihan turha reissu, nimittäin matkaan tarttui 1,5 kilon laatikko mansikoita. Niin ja niitä ei muuten enää oo yhtään jäljellä :D

Muikkiksien jälkeen käytiin hakemassa äidin sisko meille kylään ja oli kyllä mukava nähdä pitkästä aikaa niin, että kerettiin vaihtaa kuulumisia ihan kunnolla :) Istuskeltiin ulkona useempi tunti, syötiin ja juteltiin. Niin rento kesäfiilis!


Kokkailin meille taas ihan tosi hyvää raakaruokaa! Tänään vuorossa oli kukkakaali-kookos"rouhe" ja tomaattinen kastike :) Kastikkeen päälle heitin vielä noita idättämiäni mungpapuja. Haluaisitteko muuten aina näiden ruokien ohjeita tänne blogiin esille? Mielelläni kirjoittelen niitä, mikäli teitä kiinnostaa!


Jälkkäriksi mansikoita, jotka kyllä kruunasivat koko aterian! En millään malttais odottaa, että pääsen itse poimimaan noita kesän parhaita herkkuja :) Sen lisäksi oon jo bongaillut mustikanraakileita, ja melkein päivittäin käyn seurailemassa niiden kypsymistä.

On niin kesäfiilis! :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos vain viitsit niin tosi kiva jos reseptit pistät! =) Kuulostaa jännälle yhditelmälle tuo kukkakaali-kookos! Hmm...?

Anonyymi kirjoitti...

Ruokaohjeita vain tulemaan, kiitos! Ihana blogi muuten sulla! Luin entistä blogiasikin ahkerasti.

imlacking kirjoitti...

Meillä on kans omalla pihalla metsämansikoita, eilen syötiin niitä jonkun verran. Tykkään myös ns. "ihan oikeista" mansikoista.

Anna kirjoitti...

Anonyymit, laitanpa sitten seuraavaan postaukseen noiden ruokien reseptit! Kiva, että tämänkin blogin puolelle on löytynyt lukijoita :)

I'm Lacking, mansikat on kyllä yks kesän parhaimmista asioista :) Viimekin kesänä kävin poimimassa yli 60 kiloa ja vähintään sama ois tavoitteen tänäkin kesänä :D

missu kirjoitti...

Namnam, sun kokkailut näyttää herkullisilta:P Koitin raw food ruokavaliota 2 viikkoa, mut maha meni ihan sekasin:( Viittisitkö lisätä sun blogin blogloviniin:)?

Anna kirjoitti...

missu, miulle itelleni ei tuo raw food oo aiheuttanut onneksi minkäänlaisia oireita :) Tosin en kyllä ihan täysin raa'alla ookaan, maitotuotteita käytän jonkin verran. Suosittelen suakin testaamaan uudestaan, alotat vaikka ihan pikkuhiljaa :) Ja blogi on nyt seurattavissa myös Bloglovinin kautta!