torstai 7. heinäkuuta 2011

Mallikasta

Olin tuossa pari viikkoa sitten mallina yksissä kuvauksissa :) Tää siis kuulostaa paljon hienommalta kuin oikeasti on, nimittäin kuvia otettiin kaupunkimme uusia esite- ja mainosmateriaaleja sekä uusiutuvia nettisivuja varten. Kokemus oli kuitenkin tosi kiva ja oli kyllä ihan huippua kun kahtena peräkkäisenä aamuna päästiin vielä meikkiin ja kampaukseen ammattilaiselle. Oon ite tosi laiska meikkauksen ja hiustenlaiton suhteen, mutta nautin kyllä ihan suunnattomasti siitä, kun joku muu tekee sen miun puolesta! Nää kuvat ei oo vielä julkisesti jaossa, mutta jos nyt muutaman laitan tähän postaukseen niin se tuskin maailmaa kaataa... En myöskään tiedä et minkä laatuisina nuo sitten tähän tulee nimittäin jouduin harrastamaan rajausta aika kovalla kädellä että sain mallikollegani pois kuvista. Edustavia hekin tietty olivat, mutta en kehtaa levitellä muiden kuvia blogini puolella ilman lupaa :)


Tajusin muuten äsken, että en oo juurikaan kertoillut täällä viikon kuulumisistani vielä. On ollut taas jotenkin niin perushyväfiilis ja kiva olo! Teillä kohta varmasti jo kiehuu yli tää miun positiivisuus, mutta jotenkin tuntuu edelleen siltä et asiat menee omalla painollaan ja oon ollut tosi iloinen ja stressivapaa nyt jo aika pitkään :) Tää tunne on niin huippu, kun oikein huomaa olevansa elossa!



Eilen illalla juteltiin ihan maratonpuhelu Elinan kanssa ja se teki kyllä hyvää. Viimeks ollaan nimittäin juteltu kunnolla juhannusaattona eli ihan liian kauan aikaa sitten! Onneks nähdään viikon päästä rokissa! Muutenkin rokki alkaa poltella koko ajan enemmän ja enemmän, etenkin kun sain Emminkin houkuteltua messiin :) Niin ja nyt on rokkikameran laturiasiat kunnossa niin voi sitten seuraavana päivänä muistella mitä sitä tulikaan illan aikana tehtyä ;) Nojoo, hillityt perseet on tään rokin teema eli jospa niitä muistikuvia ois sitten ilman kameraakin :D Mut niin siis tätä mie just tarkotin esimerkiksi siinä yhdessä aiemmassa postauksessani kun sanoin, että en oo mitenkään "puhdas pulmunen" vaikkapa just tuon raakailun suhteen. Siinähän alkoholi on ihan nounou, mutta miun mielestä on tärkeetä et löytää sen oman kultaisen keskitiensä eikä kiellä iteltään kaikkea.

Rokin lisäks nyt tulevana lauantaina ois tarkoitus juhlistaa Satun ja kumppaneiden kanssa ja sekin tulee olemaan varmasti ihan parasta! Miten miulla voikaan olla ympärillä näin ihania ystäviä ja kavereita, että tehtiinpä vaikka mitä niin tylsää ei tule - oon kyllä ihan älyttömän onnekas ja kiitollinen näistä kaikista ihmisistä ympärilläni :)


Niin ja sitten täänpäivän luksukseen, nimittäin töiden jälkeen luvassa on vähän aleshoppailua ja intialainen päähieronta. Miksköhän nää viimiset työtunnit tuntuu menevän jotenkin erityisen hitaasti?! ;) Sen jälkeen aion käydä ostamassa vesimelonin ja herkutella sillä tänä iltana, oikein hemmotteluilta on suunnitelmissa siis. Se on ensiapua miun mansikkakaipuuseen, joka kylläkin parantuu sunnuntaina kun suunnataan äitin kanssa mansikkamaalle :) Kesän kohokohtia aina!


Okei, pakko miun on tunnustaa et ois kyllä ihana olla nauttimassa tuosta helteestä ja ruskettumassa eikä vain istua näitä kauniita kesäpäiviä sisällä tietokoneen edessä, mut en halua valittaa. Tiiän, että niin moni nuori on jäänyt tänäkin kesänä töitä vaille et periaatteessahan miun en voi olla muuta kuin tyytyväinen tähän tilanteeseeni :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun ihanaa, että jatkat bloggailua! Luin ahkerasti aikoinani sitä sun Aussi-blogia, kun olen itsekin elänyt useita vuosia tuossa samaisessa maassa.

Kirjoitustapasi on ihanan raikas ja konstailemattoman "aito". "Aitous" oikeen paistaa kirjoituksistasi; olet juuri sitä, mitä olet, etkä yritä olla tai esittää yhtään mitään muuta. Todella ihailtavaa :)

p.s. Näytät oikein hehkuvan hyvää oloa ja onnellisuutta. Olen niin onnellinen sun puolesta.

t. -A. [vieläkin syömishäiriötä vastaan (joskin jo voitolla oleva!) taisteleva pieni soturi]

Anonyymi kirjoitti...

Uusia päivityksiä jo kaipaillaan! Ihanaa että olet onnellinen, oikeasti! Toivottavasti se onni ennättää tänneki suuntaan jossain vaiheessa :-)

Anna kirjoitti...

A, ihanaa et siekin oot vielä täällä! :) Olipa kiva kuulla pitkästä aikaa! Mutta joo, olo on kaikinpuolin hyvä ja onnellinen ja ihanaa, että se välittyy myös näistä postauksista :)

Anonyymi, nyt yritän ottaa taas kiinni tavallisesta postaustahdista :) Mut niin paljon huikeita juttuja on tosiaan tapahtunut viimeviikkoina, että tuntuu etten yksinkertaisesti vain kerennyt tänne blogin puolelle.

Anonyymi kirjoitti...

Juu, kyllä se A. täällä vielä sitkeästi hengailee mukana! On vaan ollut niin kiirusta, että olen keskittynyt vain nauttimaan piristävistä postailuistasi ja jättänyt kommentoinnin taka-alalle :)

Kesä on ihanaa aikaa! Paljon hymyjä ja haleja sinun suuntaasi :)