tiistai 5. heinäkuuta 2011

Ylläreitä puolin ja toisin

Tämä postaus sisältää nyt ihan todellista mainostamista, mutta mielestäni hyvistä ja toimivista jutuista kannattaa aina mainita! :) Tilasin ensimmäistä kertaa superfoodeja Fitness Firstilta toukokuussa, jolloin tilaaminen takkusi aika pahasti. Vannon kautta kiven ja kannon, että laitoin tilaukseeni toimitustavaksi "nouto postista". Aikaa kului ja kului, kunnes sitten kolmen viikon kuluttua päätin että tämä saa riittää ja lähetin sähköpostia yritykseen. Ei vastausta. Soitin asiakaspalveluun. Ei vastausta. Vasta muutaman puhelinsoiton jälkeen sain yhteyden, ja minulle sanottiin, että: "Täällähän tämä paketti on ollut odottamassa noutoa hyllyssä jo muutaman viikon!" Sanoin, etten takuulla ollut valinnut toimitustavaksi noutoa Jyväskylästä vaan lähipostistani. Tilanne hoitui sinäänsä näppärästi, että tapahtunutta pahoiteltiin ja paketti laitettiin postiin niin että sainkin sen jo heti seuraavana päivänä.

Viime viikon maanantaina tilasin taas supereita ja olin kyllä ihan kahden vaiheilla, antaisinko FF:lle uuden mahdollisuuden vai tilaisinko tuotteet jostain muusta verkkokaupasta hieman kalliimpaan hintaan. Kannatti antaa Fitness Firstille uusi mahdollisuus: sain paketin jo keskiviikkona! :) Lähetin sähköpostia asiakaspalveluun ja kiitin erinomaisen nopeasta palvelusta (selitin heille siihen myös edelliskerran keissin) ja ihan vilpittömästi toivoin, että pystyisin palautteellani piristämään heidän päiväänsä. Vastausta ei kuulunut, ei kyllä sillä että sitä erityisesti olisin odottanutkaan, kunnes... Perjantaina kotiin mennessäni postilaatikossa odotti kirje Fitness Firstiltä, joka sisälsi neljä raakapatukkaa, pienen suklaalevyn ja KÄSINKIRJOITETUN kirjeen (miten luksusta nykypäivänä!?!), jossa tyypit kiittivät kivasta asiakaspalautteesta ja hehkuttivat, miten hyvälle mielelle he olivat sähköpostistani tulleet :) Olin kyllä niin fiiliksissä ja oon oikeestaan vieläkin, etenkin tuo kirje oli niin symppis!



Eipä siis tarvitse enää edes miettiä, että mistä jatkossa tilaan superini - ja suosittelen kyllä kaikille muillekin tuota Fitness Firstia! Sen lisäksi, että palvelu on parantunut, niin FF:n hinnat ovat kauttaaltaan halvemmat kuin muissa vastaavissa kaupoissa ja tuotteiden laatu on hyvä :)

!!!



Jotenkin miellyttävät nuo sisällysluettelotkin! :)

Eipä tässä taas voi muuta todeta, kuin että kannattaa aina muistaa sanoa ääneen ne positiivisetkin jutut. Koska en todellakaan osannut odottaa mitään yllätyspakettia FF:n pojilta, niin yllätyin ihan täydellisesti heidän paketistaan! Tuo paketti piristi päivääni varmasti vähintään yhtä paljon kuin lähettämäni asiakaspalaute heidän päiväänsä.

Annetaanhan siis hyvän kiertää jatkossakin! :)

3 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Ihanaa palvelua, mullekin tuli niin kiva olo tuosta. :) Aika harvoin nykyään tuollaista tapahtuu että kukaan ensinnäkään kiittää hyvästä palvelusta tai puhumattakaan siitä että siitäkin saisi vielä kiitosta. Se todellakin on kivaa, kun laittaa hyvän kiertämään! :)

Mun tekisi mieli joku kerta kokeilla tilata tuolta jotain, täytyy katsoa. :)

imlacking kirjoitti...

Mua ainakin tosi paljon kiinnostaa tuollaiset jutut, pitääpä tutustua. Mä haluaisin itse päästä pitkästä aikaa käymään Punnitse ja säästä -kaupassa. Jyväskylän liikkeessä oon käynyt peräti kerran, mutta nyt en ole kovin paljon ehtinyt Jyväskylässä käymään.

Kiva toisinaan, että netistä voi tilata juttuja vaikka toisinaan meen kyllä mielellään ihan kauppojakin kiertämään. Harmi vaan, että täällä ei hirveästi esim. mitään vaatekauppoja ole.

Anna kirjoitti...

Tiia, tuosta jäi kyllä itellekin niin kiva mieli et oon ihan fiiliksissä vieläkin :D Ja jotenkin kun tuo tuli vielä niin totaaliyllärinä, että! En kyllä ikinä hävitä tuota kirjettä :D

I'm Lacking, Punnitse ja säästä on ihana myös! Ja tosiaan tuota Fitness Firstia voin kyllä suositella ihan vilpittömästi :) Tuo on kyllä totta, että nettikaupoista on kiva tilata juttuja mutta välillä oikein kaipaan sitä, että pääsen oikeisiin kauppoihin hypistelemään tuotteita :)